• Everards fotografie en vormgeving slide 1

    Creatieve
    vormgeving

    Hogere herkenbaarheid, betere beleving

    everards scroll down ani white

Waarom werkt creatieve vormgeving beter?

Grafisch ontwerpen is het visueel oplossen van een "vorm" probleem. Er zijn tegenwoordig vele manieren om uw merk of product onder de aandacht te brengen. Websites, social media kanalen, advertentiemarkt en ontelbare drukwerk uitingen. Maar er is ook veel concurrentie. U moet dus onderscheidend zijn.

Hoe kunt u beter opvallen? Door goede vormgeving, typografie en creatieve fotografie! Deze disciplines zijn belangrijker dan ooit geworden. Een goed ontwerp vergroot de kans dat klanten eerder voor uw product kiezen.

Of het nu gaat om online activiteiten, gedrukte communicatie of de vormgeving van verpakkingen, doordachte ontwerpen bevorderen de beleving en herkenbaarheid van uw product of dienst en daarmee uw betrouwbaarheid als leverancier of producent. Wij helpen u hier graag mee.

Bijna de helft van de ondervraagden (48%), vindt een goed ontwerp van logo of website de belangrijkste factor voor vertrouwen in een bedrijf.

Bijna driekwart van de ondervraagden (71%), geeft een positieve respons op een visuele presentatie, als de vormgeving goed en consistent is.

"Design is het samenbrengen van typografie, vorm, beeld en kleur tot een opvallend en vooral functioneel ontwerp."

Hengelosestraat 292  | 7521 AM Enschede

Telefoon +31 (0)53 430 79 23