• Everards fotografie en vormgeving slide 1

    Vorm & kleur

    De bouwstenen voor uw identiteit

    everards scroll down ani white

Grafisch ontwerpen

Wat is grafisch ontwerpen? Het visueel oplossen van een "vorm" probleem. Er zijn tegenwoordig vele manieren om uw merk of product onder de aandacht te brengen. Websites, social media kanalen, advertentiemarkt en ontelbare drukwerk uitingen. Maar er is ook veel concurrentie. U moet dus onderscheidend zijn. Hoe kunt u beter opvallen?

Goede vormgeving!

Goede vormgeving, typografie en creatieve fotografie zijn belangrijker dan ooit. Een goed ontwerp vergroot de kans dat klanten eerder voor uw product kiezen.

Witte kubus als oplossing?

Als dat het beste bij de vraag past en het reflecteert het beste waar u voor staat of wat u wilt uitstralen, zeker doen! Als men design met overtuiging neerzet is elke vorm, kleur of typografie de "ideale vorm". U toont uw klanten dan wie u bent als bedrijf en waar u voor staat. Of het nu gaat om online activiteiten, gedrukte communicatie of de vormgeving van verpakkingen, doordachte ontwerpen bevorderen de herkenning van uw product of dienst en daarmee uw betrouwbaarheid. Wij helpen u hier graag verder mee.

Goed design is belangrijk

Vergroot het vertrouwen

Bijna de helft van de ondervraagden (48%), vindt een goed ontwerp van logo of website de belangrijkste factor voor vertrouwen in een bedrijf.


Zorgt voor positieve respons

Bijna driekwart van de ondervraagden (71%), geeft een positieve respons op een visuele presentatie, als de vormgeving goed en consistent is.

Design is het samenbrengen van typografie, vorm, beeld en kleur tot een opvallend en vooral functioneel ontwerp.

Meer vorm en kleur? Bel met 053 430 79 23

Hengelosestraat 292
7521 AM Enschede
+31 (0)53 430 79 23