• High-end productfotografie in Enschede

    Fotografie en
    beeldbewerking

    Perfecte (foto)grafische presentatie,
    online of offline.

    everards scroll down ani white

Waarom werkt goede fotografie?

Als reclame fotograaf moet je goede productfoto's kunnen maken. Dat vinden wij logisch en dat weten wij als geen ander. Daarom waren wij één van de eerste (1992) in Nederland die met professionele digitale fotografie gingen werken in onze studio. Wij hebben altijd het belang van goede produtshots ingezien.

Wat bepaald de 'waarde' van een product in de ogen van een klant? Wat maakt uw product onderscheid tussen alle concurrenten?
Wanneer een klant te maken krijgt met twee nagenoeg identieke producten, met vergelijkbare prijzen op afzonderlijke websites, is meestal de kwaliteit van de fotografie de bepalende factor.

Van nature kijken mensen rond en bladeren ze door dingen die er goed uitzien. Het is dus geen verrassing dat goede fotografie meer kan verkopen. Goede productfotografie doet daarom het verlangen naar het product toenemen en heeft grote invloed op de uiteindelijke aankoop beslissing.

Drie kwart van de ondervraagden (75%), zegt positief beinvloed te worden door goede productfoto's en een heldere presentatie.

Bijna de helft van de ondervraagden (40%), zegt dat ze goede foto's eerder delen op social media.

"Professionele product fotografie en
beeldbewerking geeft meerwaarde!"

Hengelosestraat 292  | 7521 AM Enschede

Telefoon +31 (0)53 430 79 23