Skip to main content
 • Retail en product fotografie expert in Enschede

  Fotografie en
  beeldbewerking

  Specialist in retail-
  en productfotografie

  everards scroll down ani white

Waarom werkt goede fotografie?

Goede fotografie houdt in dat je goede productfoto's moet kunnen maken. Dat vinden wij logisch en dat weten wij als geen ander. Daarom waren wij één van de eerste (1992) in Nederland die met professionele digitale fotografie gingen werken in onze studio. Wij hebben altijd het belang van goede fotografie ingezien.

Wat bepaald de 'waarde' van een product in de ogen van een klant? Wat maakt uw product onderscheid tussen alle concurrenten? Wanneer een klant te maken krijgt met twee nagenoeg identieke producten, met vergelijkbare prijzen op afzonderlijke websites, is meestal de kwaliteit van de fotografie de doorslaggevende factor.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen van nature liever naar mooie beelden kijken en bladeren ze graag door publicaties, magazines en tijdschiften waar goede fotografie in staat. Het is dus geen verrassing dat goede fotografie meer kan verkopen. Goede productfotografie doet daarom het verlangen naar het product toenemen en heeft grote invloed op de uiteindelijke aankoop beslissing.

Of het nu gaat om fotografie of beeldbewerking voor uw bedrijf of instelling, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn ook uw partner als het gaat om retail fotografie of beeldbewerking voor uw webshop.

Drie kwart van de ondervraagden (75%), zegt positief beinvloed te worden door goede productfoto's en een heldere presentatie.

Bijna de helft van de ondervraagden (40%), zegt dat ze goede foto's eerder delen op social media.

"Professionele product fotografie en
beeldbewerking geeft meerwaarde!"